Over ons

Kok & van den Heuvel belastingadviseurs is een actief en gespecialiseerd advieskantoor voor ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.

Daarnaast verrichten wij ook diensten aan accountants- en administratiekantoren alsmede particulieren.

Kok-vdH is een samenwerkingsverband in de vorm van een maatschap die in 2007 is gestart door J.M.A. (Martin) Kok RB en drs. T.T.M. (Tileman) van den Heuvel FFP RB en is gevestigd te Amsterdam.

Wij staan garant voor een brede en veelzijdige dienstverlening van een hoog niveau, waarbij ondernemers en particulieren optimaal worden begeleid op financieel en fiscaal gebied. Hierbij wordt geprofiteerd van de flexibiliteit en slagvaardigheid van een kleinschalig advieskantoor.

Onze dienstverlening is proactief, klantgericht, betrokken, deskundig, flexibel en vooral persoonlijk.

Martin Kok is meer dan 30 jaar als belastingadviseur werkzaam en heeft een ruime ervaring in de administratieve en fiscale dienstverlening aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Tileman van den Heuvel is naast belastingadviseur tevens financieel planner en beschikt over ruim 30 jaar ervaring op het gebied van de fiscale advisering en financiële planning

Ons team bestaat verder uit Mirjam Holtkamp en Wilma Rozemeijer die fiscale aangiften samenstellen en al onze kantoorprocessen regelen. Beide dames zijn eveneens ruim 30 jaar in onze branche werkzaam.

Bij de uitvoering van onze werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van de diensten van in Noord-Holland gevestigde zelfstandige kantoren waarmee reeds jarenlang intensief wordt samengewerkt.

Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van specialisten en adviseurs, waaronder notarissen, juristen, pensioenadviseurs, verzekeringsspecialisten en andere (financiële) adviseurs.

| Over ons